ИЗВРШЕНА МОБИЛНОСТ ОД ЕРАЗМУС+ КА101 ПРОЕКТОТ

Име на мобилноста: Интегрирање на ИКТ и новите технологии во наставата  Место на одржување: Пуерто де ла Круз, Тенерифе


Дисеминацијата на проектот „Интегрирање на ИКТ и новите технологии во наставата“

По посетената мобилност на Еразмус + проектот во Тенерифе, Шпанија, а и согласно Акциониот план на Тимот за обуки, наставниците Симона Мирчевска и Билјана Стојаноска одржаа вкупно четири дисеминаци


Избран најбав постер на ученик од четврто одделение

Македонската асоцијација за развивање игри - МАГДА по седми пат организираше натпревар за избор на постер за Глобал Гејмџем Македонија 2019. На натпреварот можеа да учествуваат и малолетници


Заедно се грижиме за нашата средина

Заедничко делување во сегмент за почиста средина, еко свест кај учениците,зголемена партиципативност на сите целни групи, ќе им овозможиме на учениците сами да допринесат против загадување на возду


Учество на дебатна емисија МЕДИАТЕКА во МРТВ

На ден 13.12.2018г, учениците од нашето училиште учествуваа на дебатната емисија во МРТВ на тема:YOU TUBE-јутубери, гејмери,влогери. Целта на емисијата беше преку разговори со учениците, нив