Предметна настава

УЧЕНИЦИTE ОД ООУ„ЈОХАН ХАЈНРИХ ПЕСТАЛОЦИ“ ВО ПОСЕТА НА ООУ„ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СКОПЈЕ“„Светскиот ден на толеранцијата“

На 16.11.2017 година, а по повод „Светскиот ден на толеранцијата“ во ООУ „Гоце Делчев“ се одржа едукативно забавен и музички настан како и мотивациски говор на тема “Како да се биде cool на вистински начин” - СТОП за насилството.Промоција на Љубов меѓу децата !!!

Мотивациски говорници беа Наде Молерович и Зарко Костич кои интерактивно зборуваа со децата на оваа тема.
Од нашето училиште присутни беа 15 ученици од 8 и 9 одделение.
Нашите ученици активно беа вклучени во интеракцијата и допринесоа за нејзино успешно реализирање.

Изготви: Даниела Нацев

Објавено на 22 11 2017