НАТПРЕВАРИ

Општински натпревар по физика

На општинскиот натпревар по физика кој се одржа на 03.02.2018 год. во ООУ „ Св. Кирил и Методиј" Општина Центар, зедоа учество ученици од осмите и деветтите одделенија.

Учениците, Стефан Дрмач,  Јован Колевски, Миа Николовска од VIII-1; Јана Поповска,  Јана Бужаровска, Миа Николовска VIII-2; Огнен Петровиќ, Марко Јосифовски, Елена Карчицка, Јана Перушеска, Андреј Павловски, Никола Ѓорѓиевски IX-2 се пласираа за учество на претстојниот Регионален натпревар по физика.

На учениците им посакуваме многу среќа и успех.

Објавено на 08 02 2018