НАТПРЕВАРИ

Општински натпревар по биологија

ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ – Скопје учествуваше  на Општинскиот натпревар по биологија  за  учениците од основното образование, кој се одржа на 03.03.2018 година (сабота) во ООУ„ 11-ти Октомври “  во Скопје, и нашите ученици освоија 10 први награди, 6 втори награди,  6 трети награди и 4 пофалници.

Пласман на регионалниот натпревар обезбедија вкупно 24 ученици.

На Општинскиот натпревар по природни науки  за  учениците од основното образование, кој се одржа на 04.03.2018 година (сабота) во ООУ „ 11 - ти Октомври “  во Скопје  учениците освоија вкупно   4 први награди, 2 втори награди и 1 трета награда .

Пласман на регионалниот натпревар обезбедија вкупно 7 ученици


Известување за постигнатите резултати од учеството  на Општинскиот натпревар по биологија  за  учениците од основното образование кој се одржа на 03.03.2018 година (сабота) во ООУ„ 11-ти Октомври “  во Скопје

Известување за постигнатите резултати од учеството  на Општинскиот натпревар по природни науки  за  учениците од основното образование кој се одржа на 04.03.2018 година (сабота) во ООУ „ 11 - ти Октомври “  во Скопје

Објавено на 03 04 2018