НОВОСТИ

Свечен прием на првачиња - 2018-та година

На ден 3.9.2018 година во ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“, општина Центар, Скопје се одржа свечен прием на првачињата. Првиот училиштен ден е најочекуваниот и најпосакуваниот ден на секое дете е денот кога детето за прв пат ќе го пречекори училишниот праг, ден кога започнуваат ново поглавје ,исполнето со нови и интересни збиднувања! Директорот на училиштето,  Мирјана Велковска  им посака на првачињата многу успех во учењето и весело дружење .


Објавено на 04 09 2018