НОВОСТИ

Покана за учество на обука

Почитувани Директори и наставници, Ве покануваме на обуки за ИКТ вештини кои ќе се одржат во Канцеларијата за млади на Општина Центар од 15 до 17 април 2019 година од 13:00 до 17:00 часот.

Секое училиште може да пријави по 4 наставници од обука, односно 12 за трите дена.

Ве молиме учесниците да носат лап топ или таблет и своето присуство да го најават на e-mail: bdimevska@yahoo.com 

 

Ве очекуваме,

Тимот за Еразмус + програмата на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

Објавено на 15 04 2019