Стручни соработници

Стручни соработници


Ментално и емоционално здравје, втор дел Активно слушање и одговарање

На ден 28.11.2017 година членовите на Училишната заедница заедно со стручните соработници реализираa...
Повеќе

Работилница од областа на сообраќајот

Во изминатиов период, во нашето училиште се реализираа активности од областа на сообраќајот и од областа на драмската уметност.
Повеќе

Ментално и емоционално здравје, прв дел.

На ден 31.10.2017 година членовите на Училишната заедница заедно со стручните соработници реализираa:
Повеќе

Марија Монтесори | 7 правила кои ќе ви помогнат да бидете најдобар родител
Повеќе


Родители, прочитајте како да го подготвите вашето дете за прво одделение!
Повеќе


По поаѓањето во прво, поаѓањето во шесто одделение за ученикот е најстресно


Повеќе

Дали знаете како подобро да учите.


Повеќе
Како да се подготви детето за училиште.


Повеќе
РЕАЛИЗИРАНИ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ-ПРОГРАМАТА „ПРЕВЕНЦИЈА НА НАСИЛНОТО ОДНЕСУВАЊЕ“ ВО ООУ „ЈОХАН ХАЈНРИХ ПЕСТАЛОЦИ“ – СКОПЈЕ за периодот од 2011/2015 година


Повеќе